Elsje, Günther, Lennert, Tristan & Farouche

Günther zijn roots ligt in Zwevezele waar hij tijdens zijn jeugd speelde in het voetbal van Zwevezele. Hij was tevens actief lid van de Chiro en leider in de speelpleinwerking. Günther stopte inmiddels met zijn job als opvoeder/buschauffeur in Dominiek Savio om full-time de klanten van 't Mandeken te kunnen van dienst zijn.

Elsje, Günter, Lennert, Tristan & Farouche
Elsje, Günter, Lennert, Tristan & Farouche


Elsje is afkomstig uit Torhout maar meer gekend in Lichtervelde waar ze school liep. Ze was jarenlang chirolid en actief in verschillende sportclubs. Momenteel is Elsje werkzaam als opvoedster in het instituut Dominiek Savio.

Günther en Elsje hadden, toen ze begonnen in 't Mandeken, al een 10-tal jaar ervaring opgedaan in hun weekendcafé de Platte Buzze te Koolskamp.

Samen hebben Günther en Elsje twee zonen, Lennert en Tristan.
Lennert is de oudste van de twee en voetbalt bij de jeugdploeg van KSKV Zwevezele. Hij is tevens scoutsleider in Lichtervelde en helpt af en toe in het café. Tristan doet aan breakdance en is een stepper.

Farouche, onze Engelse Cocker Spaniël, komt je ook regelmatig begroeten in het café.

Café 't Mandeken is tevens infopunt voor het toerisme van het Brugse Ommeland.Meer informatie kun je hierover ook vinden op
www.brugseommeland.be